Mark Marketing Logo
kommunikálj kreatívan
Kérdésed van?
Írj vagy hívj bátran!
telefon: +3630 952 8932
2015. június 22., hétfő 00:00

Videómarketing - "Millió" információ cégedről néhány perc alatt?

Értékelés:
(0 szavazat)

Amerikából jöttem, mesterségem címere….- oh, a régi szép idők. Gyerekkorodban te is szívesen eljátszottál a hasonló játékokkal? Valahogy felnőttként már nehezebben megy a „bemutatkozás”? Célközönséged alapvető kérdései általában ezek: Miért tőled vásároljanak? Miért bízzanak meg benned? Miért lesz nekik jobb, ha téged választanak?

Adj választ nekik! Gyere ki a zsákbamacskaszerepből; mutasd meg a videómarketing segítségével, miért a te terméked/szolgáltatásod a választandó megoldás a számukra!

Leendő vásárlóidat/ügyfeleidet nem csak az érdekli, ki vagy, és mit csinálsz; de az is, hogy miért teszed mindezt. És vajon nekik be fog-e jönni az, amit te kínálsz nekik…

Célközönségednek továbbra sem 36 órából áll a napja; kevés idő áll a rendelkezésedre, hogy a reklámzajban észrevegyenek. Ha nem egy óriáscég tulajdonosa vagy, akkor ráadásul még számolnod kell azzal is, hogy olyan megoldást keress, mely a számodra is megfizethető.

Bemutatkozás és meggyőzés néhány perc alatt

Szeretnéd bemutatni, hogyan is működik nálatok a vásárlás folyamata, milyen valódi előnyökkel jár a szolgáltatásod? Szeretnél mély nyomot hagyni a célközönségben? Olyan eszközre vágysz, amivel ezt néhány perc alatt megteheted?

De hogyan adj nekik néhány perc alatt annyi információt, hogy az elég meggyőző legyen, és vásárlásra/megrendelésre ösztönözzön?

Egy pár perces bemutatkozóvideóval, mely termékedről/szolgáltatásodról, cégedről szól a vásárlóid számára. Vagy esetleg „valódi emberek” referenciaképpen adott véleményével van fűszerezve, mely hitelessé tesz téged.

Most bevallhatod nekik őszintén. Mutasd be gyakorlatiasan a vállalkozásodat! Használd ki a videómarketing lehetőségét!

Csapó kettő. Felvétel… na de miről szóljon a videó?

Mi érdekli a vásárlóidat?

Mint ahogy egy cégbemutatkozó szöveg megírása során is elkövetheted a hibát, hogy a cégedet tolod előtérbe a vásárló helyett; a videó képkockáit is elpazarolhatod, a vásárlóid számára kevésbé érdekfeszítő információkra!

Ők elsősorban nem a cégtörténetedre kíváncsiak, és az ISO minősítésed meglétére, vagy a terméked pontos paramétereire és tulajdonságaira; hanem hogy miként használható mindaz, amit nyújtasz nekik. Milyen problémát old meg? Hogy kell elképzelni a gyakorlatban?

A vásárló szemszögéből közelítsd meg a cégbemutatkozó vagy termék/szolgáltatás-bemutató videódat is!

Ők ezt szeretnék látni….

Ki vagy te? Kikkel dolgozol és hogyan? Milyen referenciáid vannak? Mások mi alapján választottak téged? Vajon mi fog történni velük, miután megbíztak téged? Hogyan működik a gyakorlatban terméked/szolgáltatásod?

 Ne felejtsd el megkérni vásárlóidat/ügyfeleidet, hogy osszák meg tapasztalatukat termékeddel/szolgáltatásoddal kapcsolatban!

Milyen eredményeket érhetsz el a videómarketing segítségével?

  • Jóval több érdeklődött szerezhetsz! Az elképesztő tempóval pörgő emberek számára egy néhány perces vizuális elemekkel tarkított bemutatkozó videó hatásosabb lehet. Hisz néhány perc alatt több információt adhatsz nekik így, mint ugyanennyi idő alatt a honlapodon véghezvitt szörföléssel.
  • Szerethetőbbé teheted a cégedet. Érzelmeket válthatsz ki a célközönségben. A könnyedebb hangvételű videókkal szórakoztathatod leendő vásárlóidat/ügyfeleidet; így arra is ösztönözheted őket, hogy továbbküldjék videódat ismerőseiknek. Az ötletes videód úgy terjed majd, mint a vírus a közösségi médiában!
  • Megmutathatod néhány perc alatt, miért a te terméked a legjobb megoldás a problémájukra!
  • Videódat feltöltheted a YouTube-ra, így rengeteg potenciális néző számára elérhetővé válik.
  • A szolgáltatásodra releváns kulcsszavakra videód éppúgy válasz lehet egy keresésre, mint egy weboldal. Keresőoptimalizált videóból azonban jóval kevesebb van, mint honlapból. Így jobbak az esélyek.

Szeretnél a szolgáltatásoddal, termékeddel kapcsolatban különleges benyomást és élményeket hagyni? Amit minőségi bemutatkozóanyagként használhatsz, valóban profi csapat munkájának köszönhetően? Akkor készíttesd el velünk videódat és szólj a vásárlóidhoz!

Mit szólsz, beszéljünk a te videódról? Akkor keress minket!

Megjelent: 1880 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. június 22., hétfő 12:57

Friss Bejegyzések

Kapcsolat

Márk Marketing Kft.
2314 Halásztelek, Diófasor utca 108.
E-mail: 

Adószám: 14917363-2-13
Cégjegyzékszám: 13 09 197431
Bankszámlaszám:
11600006-00000000-37484785 Erste Bank

Közösség

Ezt olvastad már?

  • Csíped a retro dolgokat?
    Csíped a retro dolgokat? Mit szólnál hozzá, ha valamelyik nap leülnénk egy kávéra és megbeszélnék, miként is tudom igénybe venni a szolgáltatásod?…