Mark Marketing Logo
kommunikálj kreatívan
Kérdésed van?
Írj vagy hívj bátran!
telefon: +3630 952 8932
2015. március 05., csütörtök 00:00

Te biztos megőrültél!

Értékelés:
(1 szavazat)

Végy elő 2,3 milliónyi 15-34 éves fiatalt. Tegyél bele alacsony vállalkozó kedvet, majd fűszerezd meg kínzó alváshiánnyal és gazdasági válsággal! Hagyd ki a gyakorlati útmutatást és a sikeres példákat! Inkább adj hozzá kedvtelenséget és motivációhiányt, majd emeld a hőfokot! Keverj hozzá egy nagy adag csődtől való félelmet, valamint tőkehiányt és hagyd állni!

Végül keverj mindehhez egy kis amnéziát és inkább rakd félre! Majd tedd fel magadnak a kérdést: „Mennyire hiszek abban, amivel foglalkozni szeretnék és mennyit vagyok hajlandó küzdeni érte?”

Úgy érzed szunnyadó tehetséged van valamiben? Ne félj belevágni! Valósítsd meg saját álmod és vállalkozásod! Még akkor is, ha mások azt hiszik megőrültél!

„Nem vállalkozik a magyar”

Az általános meggyőződés, miszerint a magyar ember pesszimista és a negatív életszemlélet jellemzi a gondolkodását, még mindig él a köztudatban. Panaszkodni szeretünk, de örülni nehéz. Ismerjük be, a jelenben a legtöbb vállalkozót ez jellemezi. Ha egyáltalán vállalkozik a magyar. Sokunknak álmaink vannak, de nem merünk belevágni a bukástól való félelemtől.

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének (FIVOSZ) országos reprezentatív kutatásából kiderül, hogy a kb. 18 és 40 éves kor között fiatalok vállalkozó kedve már közel 5 éve is mindössze csak 4 % körül volt.

Te sem a vállalkozó szelleműek táborát gyarapítod? Pedig saját álmod valóra válhat. És munkád egyben a hobbid is lehet. Végre azt csinálhatod, amit szeretsz! Te is ezt szeretnéd?

Vesd be a tehetséged és energiá​d!

Úgy érzed, neked is van olyan tehetséged valamiben, melyet vétek lenne elpazarolni? Mindig is éreztél egy vágyat arra, hogy saját vállalkozásba kezdj? Lehetsz huszonéves, harmincon- vagy negyvenen felüli; egy álom megvalósulása sosem köt korhatárhoz!

Nézd a jó példákat!

Felejtsd el a sok negatív tapasztalatot és ismerőseid kudarcát! Csak nézz körül és számos pozitív példával fogsz találkozni hazánkban! Vállalkozóként sokkal nagyobb lehetőséged és esélyed lesz az öngondoskodás megvalósítására, a tanulásra, a kibontakozásra és a tapasztalatszerzésre is! A jövedelem növekedéséről nem is beszélve.

Mi van akkor, ha mégis kudarcok érnek majd? Ne feledkezz meg a kudarcok pozitív hozadékáról! Akik kudarcokat éltek át, azok egyben tapasztaltabbak, megfontoltabbak és alkalmazkodóbbak is; melyek a sikeres vállalkozó legjobb tulajdonságai!

Vesd be a tehetséged és energiá​d, ha sikerre akarsz vinni egy vállalkozást! A marketing és egy saját vállalkozás is együtt jár a folytonos tanulással! De hidd el, ebben egyre csak jobb leszel!

Végre úgy döntöttél belevágsz? Akkor ne feledd!

Egy vállalkozás legjobb és hosszútávon jól működő reklámja egy kiváló honlap! Na és persze a marketingről se feledkezz meg! Ha segítségre van szükséged, válassz vállalkozásodnak tapasztalt „mentort”, aki segít eligazodni a marketing és internet világában!

Változtass a „recepten”! Ne félj a kockázatvállalástól és a pofonoktól sem!

Megjelent: 1736 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. március 05., csütörtök 12:36

Friss Bejegyzések

Kapcsolat

Márk Marketing Kft.
2314 Halásztelek, Diófasor utca 108.
E-mail: 

Adószám: 14917363-2-13
Cégjegyzékszám: 13 09 197431
Bankszámlaszám:
11600006-00000000-37484785 Erste Bank

Közösség

Ezt olvastad már?