Mark Marketing Logo
kommunikálj kreatívan
Kérdésed van?
Írj vagy hívj bátran!
telefon: +3630 952 8932
2015. május 28., csütörtök 00:00

Okos vállalkozóknak! Miért rendelj nyáron blogcikkeket?

Értékelés:
(1 szavazat)

Nyári uborkaszezon. A fű se nő ilyenkor. Eseménytelen, unalmas hetek; a „langyos víz” időszaka, amikor úgyis mindenki nyaral. Már a szó látványától is erőteljes izzadásba kezdesz? Vagy te már gyakorlott „lázadó” vagy: minek strapáld magad ilyenkor bármivel is? Miért is rendelnél pont nyáron blogcikkeket tőlünk? Úgysem lehet senkit ilyenkor elérni. Kevés az érdeklődő, kevés a vevő…

Biztos vagy benne? Míg te nyaralsz, a blogcikkek érdeklődőket, weboldal-látogatókat, megrendeléseket hoznak; neked dolgoznak. Jobban, mint bármelyik alkalmazottad ilyenkor. És garantáltan nem mennek el pihenni. Nem így a legkényelmesebb nyáron dolgozni? Mert van ám élet a nyár után is!

Az utolsó csengetés és a „ció”-ból végre „vakáció” lesz; az iskolák kapui bezárnak; a parlament is bemondja az unalmast; ügyvezetőt pedig ilyenkor irodában ne keress! A naptárban az egyetlen mosolygásra okot adó elintézendő program a megérdemelt szabadság és a hetekig tartó punnyadás. A szerencsésebbek nyaralással töltik az időt. Így te sem teszel másképp, mint hogy a strandpapucsban flangáló gyerekeid gyors kocsiba vágása után padlógázzal indulsz neki a nyaralási célpontnak!

 

Na de… hogy állsz a „hangyamentalitással”?

Ismered a La Fontaine-mese tanulságát, ahol a hangya nyáron szorgalmasan gyűjt, a tücsök pedig csak hegedül? Így télen nincs mit ennie, így a hangyánál koldul élelmet?

„De nyáron mindenki nyaral!“ Na és?

Tudod, hogy az ilyenkor lazább időbeosztással rendelkező emberek ugyanúgy a neten lógnak időnként, mintha nem pihennének?

Az okos-kütyüknek hála nyáron is van értelme a cikkek posztolásának, a bizalomépítésnek. Hidd el, nem fogják kibírni Facebook nélkül! Ezen a csatornán biztos elérhető a célközönséged. Posztold a blogbejegyzéseidet a nyári időszakban is rendszeresen! Küld ki őket hírlevélben! Néha lopva bepillantanak majd az e-mailek közé. Így a potenciális vevőid bővebb szabadidejében is lehetőséged nyílik arra, hogy szem előtt legyél.

A Google nem megy nyaralni

Az emberek ilyenkor is költik a pénzüket! Az otthon maradtak pedig a rekkenő hőségben kevésbé fognak kimerészkedni az üzletekbe. Az interneten fogják keresni az épp aktuális problémájuk megoldását. Az interneten bogarászva; innen fognak rendelni, tájékozódni. És épp most fognak feliratkozni a hírleveledre.

De én… de nekem…

Úgy gondolod a te szakmádat, szolgáltatásodat illetően ilyenkor semmi nem aktuális? Ilyenkor át kell vészelni a nyarat? Neked nyelvtanfolyamod van? Vagy netán nyílászárókkal foglalkozol? Akkor lepd meg egy ütős cikkel a célcsoportod, miért is van szükség épp nyáron az ablakcserére, vagy a nyári nyelvtanulásra!

Hisz, ősszel kap majd mindenki észbe (nyakunkon a tél, fütyül az ablak) , amikor már telített időpontokkal fognak rendelkezni az ablakosok. Vagy az álláskeresők akkor eszmélnek fel, jó lett volna kihasználni a nyarat és nyelvleckéket venni, hogy frissítsék meglévő tudásukat. Így szeptemberben nem égnének akkorát az állásinterjúkon!

Vajon melyik ablakost fogják választani? Milyen nyelvtanfolyamra fognak beiratkozni? Aki a nyári időszakban csendben marad, vagy aki ilyenkor is fontosnak tartja a célcsoport tájékoztatását, az érdekeik szem előtt tartását? Aki még ilyenkor is hasznos tanácsokkal, tippekkel szolgál a számukra? Nem megy mindenki nyaralni, vagy legalábbis nem egész nyárra.

Nyaralsz, mégis megrendeléseket fogadsz

Mi vár rád, ha most rendelsz blogcikkeket? Míg te azon gondolkodsz majd a nyári vakáció idején, hogy hány gombóc fagyit kérj a cukrászdában, vagy a naptejjel folytatott küzdelmed hoz majd ki a sodrodból; a publikált blogcikkeid adnak választ majd a célcsoportod kérdéseire, keltenek bizalmat bennük a személyed és vállalkozásod iránt és hoznak számos látogatót a honlapodra. Így a nyaralásból hazatérve számos megrendelés várhat téged. Pedig nem csináltál semmi mást, „csak nyaraltál”….

Ugyanis a cikkeket mi írjuk! „Most akkor keresselek benneteket?”

Jó döntést hoznál! Tudod, a meleg égövi hangyákra jellemző nyári élelemgyűjtés már az ókorban is ismert volt. Mert nyáron gyűjt az eszes….

Rendelj blogcikkeket már most a következő hónapokra! Itt teheted meg!  Miről maradsz le, ha nincs egy rendszeresen frissülő blogod ? Olvass róla itt!

Megjelent: 1891 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. június 04., csütörtök 10:15

Friss Bejegyzések

Kapcsolat

Márk Marketing Kft.
2314 Halásztelek, Diófasor utca 108.
E-mail: 

Adószám: 14917363-2-13
Cégjegyzékszám: 13 09 197431
Bankszámlaszám:
11600006-00000000-37484785 Erste Bank

Közösség

Ezt olvastad már?

  • Te biztos megőrültél!
    Te biztos megőrültél! Végy elő 2,3 milliónyi 15-34 éves fiatalt. Tegyél bele alacsony vállalkozó kedvet, majd fűszerezd meg kínzó alváshiánnyal és…