Mark Marketing Logo
kommunikálj kreatívan
Kérdésed van?
Írj vagy hívj bátran!
telefon: +3630 952 8932
2015. április 09., csütörtök 00:00

Kreatív reklám? Van, akitől érdemes ellesni

Értékelés:
(2 szavazat)

Ha te sem jársz csukott szemmel, biztos vagyok benne, hogy folyamatosan belebotlasz jobbnál jobb kreatív reklámokba, marketingmegoldásokba. A Dove ismételten különös reklámmal hívta fel a figyelmet magára. Ezúttal sem spórolt a kreativitással.

Kampányaik rendre a nők önbizalmát veszik célba. Legújabb kisfilmjük is ezt igazolja: a reklám, mely valóban a célcsoport szívéhez szól, vírusként terjed a világhálón.

Szerinted, ha egy nő két egyforma ajtóval találkozik, mely fölé az egyikre „átlagos”, a másikra „szép” feliratot helyeztek; melyiken fog bemenni? Az átlagos vagy a szép nők bejáratán? Le fogsz döbbenni, de a legtöbben az átlagos feliratú ajtót választanák.

 

A világ különböző táján felvett filmek mind azt támasztják alá, hogy a nők vagy nem hiszik el magukról, hogy szépek, vagy annyira szerények, hogy nem merik felvállalni azt. A Dove korábban számos kampánnyal igyekezett felhívni a figyelmet, hogy a szépség és az önbizalom csakis „rajtad múlik”.

Találkozhattál már egyedi kampányfilmmel, melyben egy rajzművész és néhány hölgy szerepelt, akik elmondták, mit gondolnak saját szépségükről. És mint kiderült, a nők önmaguk legnagyobb szépségkritikusai. De Cannes Gold Lion rendezvényén díjnyertes alkotás is született, ahol spontán forgatva, a mindennapi teendőik során, kamera előtt zavarba jövő hölgyeket vettek képkockákra. Semelyikük nem tartotta elég szépnek magát ahhoz, hogy videóra vegyék. Ismerős?

A Dove nem csak szépségápolási termékek forgalmazásában jeleskedik, de a gyakorta készített kisfilmjeivel is igazán nagyokat tarol a videómegosztó portálokon. Kisfilmekkel, amelyek könnyekig meghatják a célpiacot és szívhez szólnak. Na és nem mellesleg vírusként terjednek a világhálón.

 

Megjelent: 1611 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. április 13., hétfő 14:37

Friss Bejegyzések

Kapcsolat

Márk Marketing Kft.
2314 Halásztelek, Diófasor utca 108.
E-mail: 

Adószám: 14917363-2-13
Cégjegyzékszám: 13 09 197431
Bankszámlaszám:
11600006-00000000-37484785 Erste Bank

Közösség

Ezt olvastad már?