Mark Marketing Logo
kommunikálj kreatívan
Kérdésed van?
Írj vagy hívj bátran!
telefon: +3630 952 8932
2014. szeptember 26., péntek 00:00

Hogyan reklámozd vállalkozásod?

Értékelés:
(2 szavazat)

Hogyan reklámozd vállalkozásod felesleges pénzkidobás nélkül? – Megoldás eszes vállalkozóknak

Dühös vagy a feleslegesen kidobott összegek miatt? A pazarlás a gyenge pontod? Viszont vállalkozásod életében aktuális kérdés: Hogyan reklámozzak? A reklámot felesleges pénzkidobásnak véled, de szeretnéd, ha megismernének az emberek?

Van egy megoldás, mely hosszútávú reklámot biztosít cégednek, a kezdeti kiadások után nem jelent költséget, folyamatos ismeretséget hoz, valamint olyan embereket célzol meg vele, akik valóban téged keresnek.

Ilyen egy jó honlap!

Egy reklám nem reklám, szokás mondani. Igaz is ez a marketingre. Egy lehetőség, vagy kiváló szolgáltatás, kedvező áron kínált termék reklámját nem elégséges egyszer közhírré tenni. Márpedig az újsághirdetések, a szórólapok nem biztosítanak állandó reklámozási felületet, a szükősebb pénzügyi keretek miatt sem, mellyel a legtöbb vállalkozó szembesül a mai világban. Félreértés ne essék! Nem e reklámozási lehetőségek szidalmazásáról van szó, pusztán szeretnénk egy valóban költséghatékony, és hosszútávú reklámozási megoldást kínálni neked!

Miért jobb, illetve hatékonyabb egy honlap? Az ideális, minden kritériumnak megfelelő reklám ismérvei:

 1. Elérhető!

  Egy honlap nem a postaládák temérdek mennyiségű reklámpapírjai sorsára jut, melyet igen kevés ember olvas el, és azt is csak néhány másodperc töredékéig. A szórólapot kiosztó személy munkabéréről nem is beszélve, mely plusz kiadást jelent. Ha a megfelelő célcsoportnak van „címezve”, akkor a honlap üzenete nem lesz céltalan. Egy jó honlap folyamatosan elérhető a világhálón, nem vész el.
 2. Nem talál süket fülekre! 

  Az emberek keresési szokásai alapján jól orientált kulcsszavakkal, a keresőkben elért jó pozícióban egy kiváló honlap folyamatos reklámfelületet biztosít egy vállalkozásnak. Az emberek a honlapod esetében azon kérdésekre, problémákra kapják meg a választ, amire ők kerestek és kíváncsiak. Így ez esetben nincsenek rosszul megválasztott „postaládák”.
 3. Honlapod a szócsöved! 

  Szeretnéd az embereket informálni egy új termékről, akcióról, esetleg kedvezményről? Megteheted, bármikor! Maximum az új szöveg megírása jelenthet plusz munkát, azonban az üzenetet eljuttatásának folyamatosan biztosítod a felületet! Nincsenek megkötött reklámfelületek, másodpercek.
 4. Honlapod és a közösségi média

  Ha szeretnéd, hogy reklámod gyorsan terjedjen, akkor bízd a közösségi médiára, oszd meg a linket, rakd ki Facebookra. Nos igen, ezt csak egy honlap megléte esetében teheted meg, az online világban.
 5. Mindig ott vagy!

  Akár több kifejezésre is a te honlapod jön fel megoldásnak a keresőkben a választ kereső személyeknek? Ha úton útfélen beléd botlanak, egy idő után kikerülhetetlen leszel. Egy megfelelően keresőoptimalizált, és kiváló tartalommal rendelkező honlappal ezt el tudod érni. Más reklámozási lehetőséggel nem elégséges csak egyszer kétszer az emberek elé menni. Márpedig minden újabb reklám, újsághirdetés, vagy szórólap elkészítése plusz költséget jelent.

Vágj bele egy jó honlap elkészíttetésébe, ha kevés összegből szeretnél hosszútávon jó reklámot biztosítani cégednek!

Megjelent: 3256 alkalommal Utoljára frissítve: 2016. március 08., kedd 13:20

Friss Bejegyzések

Kapcsolat

Márk Marketing Kft.
2314 Halásztelek, Diófasor utca 108.
E-mail: 

Adószám: 14917363-2-13
Cégjegyzékszám: 13 09 197431
Bankszámlaszám:
11600006-00000000-37484785 Erste Bank

Közösség

Ezt olvastad már?