Mark Marketing Logo
kommunikálj kreatívan
Kérdésed van?
Írj vagy hívj bátran!
telefon: +3630 952 8932
2015. április 30., csütörtök 00:00

„Fúj marketing” – Egy döbbenetes ok, amiért így gondolkodsz

Értékelés:
(1 szavazat)

Tudod, hogy a legáltalánosabb vélekedés a marketinggel kapcsolatban még mindig az, hogy „piszkos és büdös”? Valami ködös dolog, amellyel csak az öltönyös nagydumás fejesek nyomulnak. Hogyne tudnád, hisz tudat alatt őszintén még te is így gondolod néha. Na, valld be, így van!

Tudod, miért gondolod ezt?

Mert azt gondolod, az igazán profiknak nincs szüksége reklámra. Az önreklámozás csak az öntelt, és nagyzoló cégek jól bevált eszköze. „Aki nem csinálja, tanítja.”

Mikor fogod végre elfelejteni ezt a több évtizedes berögzült felfogást? A marketing nem egy „muszáj dolog”, melyhez akkor nyúlsz, ha már nincs más lehetőség. „Ha nincs más, hát reklámozzunk…”

Tudod, hogy ez esetben nem vagy tisztában a marketing fogalmával és hasznával? Ne félj a marketingtől! A marketing nem egy végállomás, ahová akkor jutsz el, ha már nincs más megoldás arra, hogy vevőket szerezz. Vagy attól félsz, hogy nem vagy elég jó, hogy reklámozd magad? Ne szerénykedj!

Ha eddig mindig „csendben” csináltad a dogokat, mert lever a víz, ha nyomulnod kell; akkor hadd emlékeztesselek arra több száz, vagy több ezer konkurensre, mellyel most a 21. században meg kell küzdened. Ilyen az internet világa. Néhány kattintással online elérik a konkurenseid reklámját.

Mire jó a marketing?

Tegyük fel, hogy személyes pénzügyi helyzetelemző és tanácsadó vagy. Olyanok számára adsz tanácsokat, akik nem tudnak kiigazodni a pénzügyeken.

Vegyenek-e fel hitelt vagy sem?

Ez a biztosítás jó lesz-e nekik, vagy inkább másikat válasszanak?

Vagy állandó anyagi gondokkal küzdenek és szeretnének hó végéig kijönni a pénzükből.

Nos, ha odafigyelsz a marketingre, és jól csinálod, akkor neved (személyed neve, cégnév) hallatán egy társaságban nem arra fognak gondolni az emberek, hogy ki vagy te, mit csinálsz. „Jah, van egy tanácsadó céged…” És egy leszel a sok közül hirtelen.

Hanem annak a problémának a felvetése kapcsán, melyre te megoldást tudsz nyújt, bármely élethelyzetről és szituációról is legyen szó, azonnal a te neved fogják felhozni - akár egymás szavába vágva - a beszélgetés kapcsán. „Pénzügyi gondjaid vannak? Tényleg? Akkor…………. ”

Ne egy legyél a sok közül, hanem a megoldást hozó személy, a válasz egy problémára!

Hogy állsz most a marketinggel? Még mindig piszkos dolognak véled? Békülj meg vele! Reklámozd vállalkozásod a különböző marketingeszközökkel! Milyen lehetőségeid vannak és hogyan alkalmazd őket hatásosan? Ígérjük, hamarosan alaposan kivesézzük. Egy eszközt azonban mindenképpen érdemes bevetni. Megoldás eszes vállalkozóknak. Érdekel? Itt olvashatsz róla.

Ha nem tudod, mivel kezdj hirtelen, mi segítünk!

Megjelent: 1819 alkalommal

Friss Bejegyzések

Kapcsolat

Márk Marketing Kft.
2314 Halásztelek, Diófasor utca 108.
E-mail: 

Adószám: 14917363-2-13
Cégjegyzékszám: 13 09 197431
Bankszámlaszám:
11600006-00000000-37484785 Erste Bank

Közösség

Ezt olvastad már?