Mark Marketing Logo
kommunikálj kreatívan
Kérdésed van?
Írj vagy hívj bátran!
telefon: +3630 952 8932
2015. július 08., szerda 00:00

Csak azoknak, akik megoldás - és nem kifogáskeresők

Értékelés:
(4 szavazat)

Van 1 perced? No, nem ránk, hanem a vállalkozásodra. Ugyanis ennyi választ el attól, hogy te is egy „Klub tagja” legyél. Ha eddig úgy tettél, mint aki mindent megtesz, hogy helyrepofozza a vállalkozása marketingjét; de valójában nem tettél érte semmit, akkor itt az ideje apró lépésenként elkezdeni!

Ebben segít neked Ingyenes Marketing Tippek sorozatunk! Ugye nem sajnálsz 1 percet a vállalkozásodtól? De miért lenne neked erre szükséged és hogyan kaphatod meg?

 

Elgondolkodtál már azon, hogy a legtutibb dokik miért rendelkeznek telített előjegyzéssel? Nem csak azért, mert 30 év tapasztalat van a hátuk mögött; mert jó „kapcsolati hálóval” rendelkeznek. Hanem mert képesek elrugaszkodni a szakmájuk zsargonjától, a "szuahéli nyelven írt" tanácsaiktól, ezért máris mindenki őket akarja.

Mert megvan bennük a képesség, hogy bizalmat keltsenek a páciensekben.

 

Benned megvan ez a képesség a saját tevékenységedet illetően? Hogyan tudnád az általad nyújtottakat a mai időkben eredményesen reklámozni? És nem kierőszakolni a figyelmet, hanem ehelyett kiérdemelni azt?

Tudod, hogy a te terméked és szolgáltatásod jó, és vannak, akiknek arra igazán szüksége van. Akkor miért fogod vissza magad?

Nem fogsz átverni senkit, csak mert a marketinget is bevonod a képletbe; ugyanis meg kell ismertetned a termékedet, a szolgáltatásodat másokkal! Azonban a mai reklámzajtól hemzsegő világunkban mindez másképp zajlik, mint régen.

 

Ezt tapasztalod is? Te is nehezen tudod kihasználni az Internet adta lehetőségeket, a kommunikációs elemeket? És számos problémával szembesülsz, a konkurencia pedig a nyakadon?

Most lehet, azt gondolod, biztos elgurult a gyógyszerünk… Megnyugtatunk, egészen jól vagyunk. Sőt, a jövőben számos ötlettel szeretnénk segíteni téged a sikeresebb és eredményesebb vállalkozás érdekében.

 Ha vállalkozó vagy, esetleg most játszol a vállalkozás gondolatával, akkor neked erre van szükséged!

 

Oké, de miért is jó ez neked?  Tudd meg, miről maradsz le, ha passzolod az egy percet!

  • A marketinggel való tudatos foglalkozás nem egyik óráról a másikra hoz óriási változásokat az céged életében; ezért ha tovább halogatsz, a kívánt eredmények csak egyre messzebb úsznak tőled. Most végre elkezdhetsz apró lépésenként haladni.
  • Ez egy szuper lehetőség a számodra. Ugyanis időről időre; a gyakorlatban is könnyen megvalósítható ötleteket, értékes infókat, érdekességeket fogsz kapni ingyenesen; ráadásul „emberi nyelven” megfogalmazva.
  • Macera nélkül, kényelmesen, a reggeli kávéd iszogatása közben; mindenféle plusz energia-befektetés és keresgélés nélkül, „házhoz jönnek” az infók.
  • Bizalom elnyerése nélkül ma már nem lesz senki az ügyfeled. Megmutatjuk neked, hogyan nyerd el a célcsoportod bizalmát gyorsabban.
  • Első körben értesülhetsz akcióinkról is!
  • Időnként ingyenesen letölthető anyagokkal lepünk meg téged!

 

Neked való ez?

Ha elsősorban megoldás - és nem kifogáskereső vagy, akkor határozottan IGEN! Ha humorérzéked is van, csak előnyödre lesz.

De….

Gyakran használod ezt a szót? A de a kifogáskeresők kedvenc szava. De most nincs erre időm. „ De hisz a konkurenciának könnyű, neki nem kellett sokat tenni érte…”

Kifogásokat gyártani túlságosan könnyű. Az eredményeket is másoktól irigyelni. A befektetett energiát viszont már nehezen vesszük észre a folyamatok mögött.

Hetente egyszer 5-6 perc a 24 órádból igazán nem időmennyiség. Az eredményeket hozó feladatokba fektetett energiád viszont hosszútávon meg fog térülni. Nincs időd? Inkább mond azt, ez most neked nem prioritás, nem elsődleges! Légy őszinte magadhoz!

És kezdj el komolyabban ráállni arra, hogy foglalkozol a marketinggel!

 

Mikor?

Nem szabi után, miután hazaestél a nyaralásból. Nem szeptembertől, nem is a következő megkötött üzlet után, majd holnap, majd két hét múlva…. hanem most.

 

Mi a teendőd, hogy te is részese legyél ennek, hogy időnként személyesen veled és a problémáiddal foglalkozzunk egy-egy levél formájában? Mibe kerül ez neked?

 

A világ legkönnyebb és legolcsóbb teendőjébe: mindösszesen 1 percet szánni a 24 órádból arra, hogy neveddel és email-elérhetőségeddel regisztrálj honlapunk jobb oldalán elérhető Ingyenes Marketing Tippek sorozatunkra. A te kezedben az irányítás! Kérd most!

Ha te azok közé tartozol, akik szkeptikusan néznek a jövő elé, akik nem akarnak és nem is mernek új dolgokat a gyakorlatban kipróbálni. És még az ingyenes lehetőségeket sem merik kihasználni, akkor rajtad semmilyen tanácsunk nem fog segíteni.

Annak azonban, aki maradt, és megéri neki az 1 perc a vállalkozását illetőn: Üdv a „Klubban”! Jól döntöttél! Irány a mail-fiókod; ne felejtsd el megerősíteni a feliratkozásod!

Megjelent: 1722 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. július 08., szerda 11:33

Friss Bejegyzések

Kapcsolat

Márk Marketing Kft.
2314 Halásztelek, Diófasor utca 108.
E-mail: 

Adószám: 14917363-2-13
Cégjegyzékszám: 13 09 197431
Bankszámlaszám:
11600006-00000000-37484785 Erste Bank

Közösség

Ezt olvastad már?