Mark Marketing Logo
kommunikálj kreatívan
Kérdésed van?
Írj vagy hívj bátran!
telefon: +3630 952 8932

Weboldal készítés csomag árak

Milyen weboldalt szeretnél?

Minden honlap más és más. De mivel mi sem kedveljük a megfoghatatlan dolgokat, igyekszünk iránymutatást adni az árakat illetően. A részletek függvényében az árak változhatnak, ezért kérünk, mindenképpen egyeztess velünk, mit is szeretnél pontosan!

Lehetőség van arra, hogy bizonyos szolgáltatásokat mellőz egy-egy csomagon belül, azonban egy komplett csomag rendelése esetén kedvezőbb áron juthatsz hozzá a szolgáltatásokhoz.

Bármilyen honlapot is szeretnél, a weboldalad saját tulajdonod lesz! Elkészülése után Te leszel a szerkesztője!

Csomagok

 

Honlapelemzés Csomag

Honlapelemzés csomag

Miért jó neked?

Úgy érzed, hogy honlapod nem elég sikeres, nincs elég látogató; illetve bizonyos kulcsszavakra, - melyek relevánsak a honlapodra, tevékenységedre nézve- valahol hátul kullog a Google kereső listájában. Nos, honlapodnak is szüksége van időnként orvosi kontroll vizsgálatra, hogy a honlapodat érintő hibákra, hiányosságokra fény derüljön.

 

Mit tartalmaz a csomag?

 • Minden szükséges beállítás, technikai adat meglététének ellenőrzését.
 • Olyan tényezők keresését, melyek miatt esetlegesen büntetés alatt van a weboldalad.
 • Honlapod tartalmának, szerkezetének átvizsgálását.
 • Annak vizsgálatát, hogy a keresőrobotok vajon látják-e a honlapodat.
 • Honlapodra mutató külső hivatkozások keresését.

A csomag ára: 55.000 Ft

Rendeld meg!

Bemutatkozó
Csomag  

Bemutatkozó csomag

Miért jó neked?

Egy egyszerű cégbemutatkozó weboldal szinte már alapkövetelmény, ha szolgáltatást vagy terméket értékesítesz. Bárki számára elérhetővé teszed, hogy „megismerjen téged”. Mivel az emberek többsége az Interneten tájékozódik, ha nem vagy fent a világhálón, számukra nem is létezel.

Minta...

Mit tartalmaz a csomag:

 • Pár oldalas (maximum 3 oldal) bemutatkozó weboldal létrehozása. (CMS alapú)
 • Amennyiben van céges Facebook, Google + oldalad, annak beágyazásának kivitelezése.
 • Slidegaléria (slideshow) - képnézegető illetve kapcsolati űrlap plusz költséget jelent. Egyeztess velünk!
 • A weboldalhoz a tartalom illetve a képek biztosítása a te feladatod.

A csomag ára: 110.000 Ft-tól

Rendeld meg!

Renoválás
Csomag

renoválás csomag

Miért jó neked?

Úgy gondolod, lehetne jobb is honlapod eredményessége? Nem hoz annyit látogatót, mint szeretnéd? Átvizsgáljuk honlapodat, hogy azok hibáira, hiányosságaira fény derüljön. A talált problémákat áttekintve renováljuk honlapodat. Legyen az minőségi szövegírás, meglévő fontos technikai adatok hiányának pótlása; vagy keresőbarát felépítés híján a weboldal szerkezetének helyrehozatala. Természetesen ehhez minden hozzáférésre szükségünk lesz az oldaladhoz.

Amennyiben több munkát igényelne a renoválás, mint néhány apró változtatás és a siker kimenetele is kérdéses maradna, inkább egy új oldal létrehozását javasoljuk a számodra. Ennek kivitelezését vállaljuk.

Mit tartalmaz a csomag?

 • Weboldalad teljes átvizsgálást.
 • A felmerülő problémák orvoslását, hiányosságok pótlását.
 • A felmerülő problémák, hiányosságok függvényében szükség esetén egy új oldal létrehozását vállaljuk.

A csomag ára: 175.000 Ft-tól

Rendeld meg!

Profi
Csomag

profi weboldal csomag

Miért jó neked?

Manapság annak, hogy vállalkozásodat illetve szolgáltatásodat az emberek megismerjék, a lehető legjobb eszköze egy kiváló minőségű és könnyen megtalálható honlap! Olyan honlap, mely az emberek problémájára választ ad, illetve igényüket megvalósítja. Az emberek választ, illetve problémájukra gyógyírt keresnek.

Ezért a Profi csomag segítségével nem csak kiváló minőségű weboldalt kapsz kézhez, melyben vállalkozásodat és szolgáltatásodat minőségi módon mutatjuk be; de akár a szolgáltatásodra jellemző kifejezésekre keresőoptimalizált honlapot hozunk létre, hogy az adott kifejezésekre a lehető legjobb helyen szerepelj a Google találati listáján. Igény esetén ezekre a kulcsszavakra fél éves időszakra folyamatosan optimalizáljuk is a honlapodat. Továbbá olyan szövegeket írunk weboldaladra, melyben meggyőzünk másokat arról, hogy jó vagy abban, amit csinálsz! Szakmádat és szolgáltatásodat közérthetővé és vonzóvá tesszük az olvasó számára.

Minta...

Responsive Minta...

Mit tartalmaz a csomag?

 • CMS alapú weboldal létrehozását, különböző aloldalakkal (5-8 oldal). 1 db aloldal: bruttó 20.000 Ft.
 • Amennyiben rendelkezel céges Facebook, Google + oldallal, annak beágyazását vállaljuk, illetve hiány esetén létre is hozzuk.
 • Olyan hasznavehető és eredményeket hozó, keresőbarát szövegeket írunk honlapodra, melyek szakmailag is megállják a helyüket. Egy A/4 oldal bruttó 15.000 Ft.
 • Kapcsolati űrlap kivitelezését vállaljuk.
 • Slidegaléria (slideshow) - képnézegető megalkotása.
 • Weboldalad több nyelven való elérése.
 • Szlogen megírása, melynek ára: bruttó 30.000 Ft.
 • 1 db logó elkészítése weboldaladra: bruttó 80.000 Ft.
 • Domain és tárhely intézése: com, hu, és net domain nevek bruttó 5500 Ft éves szinten.

Valamint igény esetén plusz költségért vállaljuk weboldalad szolgáltatásodra releváns 3 kulcsszóra, kifejezésre történő keresőoptimalizálást fél éves időtartamra. Melynek ára: havi bruttó 45.000 Ft. Az optimalizálás végleges összegét természetesen egy előzetes kulcsszókutatás (kulcsszó nehézsége, várható verseny) előzi meg, és ennek függvényében változhat.

A csomag ára: 300.000 Ft-tól

Rendeld meg!

Prémium
Csomag

prémium weboldal csomag

Miért jó neked?

A Prémium csomag vállalkozásod lényegét egyéni arculatban, közérthetően, hasznot hozó marketing és keresőbarát szövegekkel és designnal tálalja. A szolgáltatásodra jellemző kifejezésekre keresőoptimalizált honlapot hozunk létre, hogy az adott kifejezésekre a lehető legjobb helyen szerepelj a Google találati listáján; igény esetén ezekre a kulcsszavakra fél éves időszakra folyamatosan optimalizáljuk is a honlapodat.

Vonzóvá és közérthetővé tesszük szolgáltatásod kreatív szövegírás formájában. „Közelebb hozzuk” olvasódat a szakmádhoz, így számára is érthetővé válik, miért van szüksége éppen rád, és nem a konkurenciára! Továbbá a csomag keretén belül olyan videót kapsz tőlünk, melyben tetszőleges stílusban tudod márkanevedet, cégedet vagy céges szolgáltatásodat az emberek emlékezetébe vésni, ismeretséged növelése céljából.

Minta...


Minta... Responsive Minta...

Minta... Responsive Minta...

Mit tartalmaz a csomag:

 • CMS alapú weboldal létrehozását, különböző aloldalakkal (minimum 15 oldal). A weboldalkészítés ára bruttó: 300.000 Ft.
 • Amennyiben rendelkezel céges Facebook, Google + oldallal, annak beágyazását vállaljuk, illetve hiány esetén létre is hozzuk.
 • Olyan hasznavehető és eredményeket hozó, keresőbarát szövegeket írunk honlapodra, melyek szakmailag is megállják a helyüket. Egy A/4 oldal bruttó 15.000 Ft.
 • Kapcsolati űrlap kivitelezése.
 • Slidegaléria (slideshow) - képnézegető megalkotása.
 • Weboldalad több nyelven való elérése.
 • Szlogen megírása, melynek ára: bruttó 40.000 Ft.
 • 1 db logó elkészítése weboldaladra: bruttó 80.000 Ft.
 • Domain és tárhely intézése: com, hu, és net domain nevek bruttó 5500 Ft éves szinten. A tárhely 35.000 Ft.
 • Weboldalad arculatának és designjának megtervezése, melynek ára: bruttó 250.000 Ft.
 • Csattanós és frappáns vírusvideó elkészítése: bruttó 400.000 Ft.

Valamint igény esetén plusz költségért vállaljuk weboldalad szolgáltatásodra releváns 5 kulcsszóra, kifejezésre történő keresőoptimalizálást fél éves időtartamra. Melynek ára: havi bruttó 59.000 Ft. Az optimalizálás végleges összegét természetesen egy előzetes kulcsszókutatás (kulcsszó nehézsége, várható verseny) előzi meg, és ennek függvényében változhat. 

A csomag ára: 750.000 Ft-tól

Rendeld meg!

Webáruház
Csomag

webáruház csomag

Miért jó neked?

Ha szeretnéd, hogy webáruházad az indulása pillanatában, valamint a közeli és távoli jövőben is vásárlókat hozzon, és eredményesen tudj online értékesíteni, különösen fontos hogy okos lépsekkel induljon el a webáruház készítés folyamata. Ugyanis az elején elkövetett hibák később szinte lehetetlen javításokat eredményeznek. Továbbá az egyik legfontosabb tényező, hogy a potenciális vásárlók megtalálják weáruházad az interneten. Ebben segít neked webáruház csomagunk!

Minta...

Responsive Minta...

Mit tartalmaz a csomag:

Webáruházad startra kész szerkezeti állapotra való elkészítése: rendelési folyamat kialakítása, szerkezeti felépítése. A tartalmi feltöltés az alapárban nincs benne.
Webáruházadat te magad szerkesztheted, bármikor.

A webáruház készítés csomagunk részleteiről és az árakról érdeklődj tőlünk e-mailben vagy telefonon!

A csomag ára: 550.000 Ft-tól

Rendeld meg!

Friss Bejegyzések

Kapcsolat

Márk Marketing Kft.
2314 Halásztelek, Diófasor utca 108.
E-mail: 

Adószám: 14917363-2-13
Cégjegyzékszám: 13 09 197431
Bankszámlaszám:
11600006-00000000-37484785 Erste Bank

Közösség