Mark Marketing Logo
kommunikálj kreatívan
Kérdésed van?
Írj vagy hívj bátran!
telefon: +3630 952 8932

Weboldal készítés - Ne maradj ismeretlen!

Te sem szereted az ismeretlent, az arcnélküliséget? Nem kedveled, ha zsákbamacskát árulnak neked? Miből gondolod, hogy célcsoportod az ismeretlenből megbízik majd benned? Ha nem vagy fent a világhálón, számukra nem is létezel.

Egy vállalkozás alapja mindig egy jó ötlet. Ha túljutottál annak megvalósítási nehézségein, akkor szeretnéd, ha ötletedet vagy ötleted alapján született vállalkozásodat mások is megismerjék. De mi ennek a legjobb eszköze? Egy kiváló minőségű és könnyen megtalálható honlap!

 

Legyen neked is egy jó honlapod!

Egy 21. századi ember internet nélkül szinte létezni sem képes. A világháló teljesen behálózza mindennapunkat. Online kommunikálunk, online intézzük az ügyeinket, utalunk, rendelünk, vásárolunk, és információt szerzünk. 

 

Honlapkészítés már meglévő vállalkozásoknak - Ne élj a múltban!

Néhány évvel ezelőtt te is rajongtál a különböző 90-es évekbeli filmekért? Ma, ha megnézel egyet, szinte már kőkorszakinak, lassúnak véled? A mai filmkínálathoz képest elavult technikai megoldások, és filmminőség köszön vissza rád? Pedig ugyanarról a filmről beszélünk. Mi változott?

Az emberek, a minket ért impulzusok fajtái. Ma már haladni kell a korral. Éppen ezért, ha érvényesülni szeretnél ebben a mai világban, el kell búcsúznod régi, „retro” stílusú honlapodtól, mely egy megkövült céget próbál reklámozni. Ráadásul, ha honlapod csak kevés ember számára elérhető, annyi hasznot sem hoz neked, mint gondolnád.

A cégedet reklámozni kell, és ma költségkímélő reklámozási felület az Internet. Egy saját weboldal használata saját arculattal, stílussal, mely a Google-ban a vállalkozásoddal releváns keresőszavakra és kereső kifejezésekre a legjobb helyeken szerepel. 

Weboldal készítés

Könnyen megtalálható, jól áttekinthető, keresőbarát honlap számodra hosszú távú befektetést jelent; hiányával viszont rengeteg potenciális ügyféltől eshetsz el. Itt az ideje az újításoknak!

 

Weboldal készítés induló vállalkozásoknak 

Belső vívódások, és hosszabb folyamat eredményeképpen végre saját vállalkozás indítására adtad a fejed? Végre elindult a szekér, de nem ismer még senki? Egy vállalkozást honlapjáról ismerni meg! Kelts jó benyomást leendő ügyfeleidben, mi ebben segítünk neked!

Ingyenes sablonok, és a szomszéd srác egyedi tákolmánya

Eljutottál arra a pontra, hogy weboldalra van szükséged, és mint minden másban, ebben is keresed a kiskapukat, a lehető legolcsóbb, és legegyszerűbb weboldalkészítési megoldásokat. Pedig az olcsó húsnak, híg a leve. Lehet, hogy egy ismerősöd összedob neked fillérekért egy honlapot „weboldal készítés” címke alatt, de a túlságosan egyedi fejlesztésű vagy zárt forráskódú honlapodhoz a jövőben csak ő fog tudni hozzáférni.

Az idők során a szomszédból távoli ismerős lesz, és te magadra maradsz egy megkövült honlappal. Ugye te sem szeretnéd ezt? Ráadásul az ad- hoc jellegű weboldal-készítési megoldások, az ingyenes sablonok sok esetben nem veszik figyelembe azt, hogy honlapod olyan szerkezeti vagy marketing elemeket tartalmazzon, melyek alapfeltételei egy sikeres és jól működő honlapnak. Vállalkozásod megérdemli a minőségi honlapot!

 

Kik vagyunk, és miért hallgass ránk? - Weboldal készítés csapatmunkában

A weboldalkészítés nálunk csapatmunkában megvalósuló folyamat, mivel számos fontos elemből áll. Több munkatárs tudása ötvöződik benne, hogy a lehető legjobb végeredmény szülessen meg. A nagyszámú honlap elkészítése során felhalmozott tudás és a rengeteg pozitív visszajelzés elégedett ügyfeleink részéről a biztosíték arra, hogy munkánk révén te is elégedett leszel velünk!

Csapatunk munkájának a célja, hogy vállalkozásod lényegét megfelelő stílusban, közérthetően, megfelelő marketing és grafikai eszközökkel, érdekfeszítő és hasznot hozó szövegekkel és persze az elmaradhatatlan designnal tálaljuk. A keresőbarát megoldásokat figyelembe véve a weboldalkészítés során arra törekszünk, hogy honlapod megtalálható legyen, méghozzá minél előrébb a Google találati listáján. Csapatunk mindezt egymáshoz igazítva, egymás szempontjait figyelembe véve viszi véghez.

 

Mit nyújtunk neked?

A weboldalkészítés során olyan weboldalt készítünk, melyek nyílt forráskódúak. Tartalomkezelő rendszerek (CMS rendszerek) segítségével kezelhetőek. Bárki kezelheti és tartalommal töltheti fel a weboldalt, nincs szükség programozói tudásra. Nem kell külön munkaerőt foglakoztatni, vagy ránk bízni a honlapod üzemeltetését. Könnyedén kezelhető, és megtanulható rendszerről van szó. CMS segítségével bármely szöveges, képi tartalmat megváltoztathat bárki, amennyiben jogosultságot adsz neki. A weboldalkészítés során arra törekszünk, hogy honlapod szerkezete, felépítése, és a robotok számára üzent adatai a keresőoptimalizálás irányelveinek megfeleljen, így honlapod a lehető legjobb esélyekkel indul útjára.

 

Weboldal készítés a kezdetektől:

 • domain választás
 • honlaptervezés
 • keresőbarát felépítés
 • weboldal szövegírás
 • banner és logókészítés
 • youtube vírusvideó készítés

 

Mikre kell számítanod, amikor elkezded velünk a munkát?
A weboldal készítés munka menete:

Weboldal készítés munka menete

 • Tervezünk
 • Első körben arculat és szerkezet egyeztetésre kerül majd sor, továbbá a weboldalad céljának meghatározása (sales, bemutatkozó oldal, webáruház stb.): a honlapoddal kapcsolatos elképzeléseidet e-mailben vagy telefonon a tudomásunkra hozod. Feltétlen tudnunk kell, hogy milyen funkciókkal kell, hogy bírjon az oldalad. Egyeztetjük, és lerögzítjük veled, a menüpontok, valamint almenüpontok neveit és annak számszerűségét. A menüstruktúra és a tartalmi szerkezet megtervezése valósul meg. 

  Weboldalad arculatban
 • Elkészítjük a weboldalad arculatprojektjét. A projektoldal során ki lehet próbálni, hogyan is működik a weboldal. Honlapod ekkor még nincs beélesítve, de kipróbálhatod, miként is fog működni. Megtekintheted az aloldalakat, menüpontokban navigálhatsz.

  Szöveges tartalom, képek, videók
 • Menet közben kérni fogjuk tőled a tartalmakat (amennyiben nem velünk íratod meg), illetve képeket, videókat, melyeket feltölthetünk a honlapodra.

  Domain és tárhely intézés
 • A weboldalad telepítéséhez szükség van egy tárhelyre és egy domain névre is, melynek intézését vállaljuk ment közben, amennyiben még nincs meg neked. Ha tanácstalan vagy, akkor segítünk a legjobb szempontok alapján kiválasztani, a választáshoz szükséges szempontokban tudunk segítséget nyújtani. Egy domain intézéshez minimum 2 napra van szükség. De ennél jóval több időt is igényelhet.

  Élesítés
 • Amennyiben megfelel honlapod minden általad gondolt kritériumnak, és a tartalmak is a helyén vannak, beélesítjük a honlapodat. 

Ne halogasd a honlapod elkészítését, kérd weboldalkészítés szolgáltatásunkat!

Tekintsd meg weboldalkészítés csomagjainkat.

Friss Bejegyzések

Kapcsolat

Márk Marketing Kft.
2314 Halásztelek, Diófasor utca 108.
E-mail: 

Adószám: 14917363-2-13
Cégjegyzékszám: 13 09 197431
Bankszámlaszám:
11600006-00000000-37484785 Erste Bank

Közösség