Mark Marketing Logo
kommunikálj kreatívan
Kérdésed van?
Írj vagy hívj bátran!
telefon: +3630 952 8932

Weboldal szövegírás

Belevaló, de webre való szövegek írása

Jó vagy a szakmádban, ezt mások is tudják?

Kiváló és értékes szolgáltatást nyújtasz már több éve, de mégsem mennek úgy a dolgok, ahogy kéne. Vagy most indítottál útjára egy vállalkozást, és nem tudod, hogyan válj ismertté. Szeretnéd terméked, szolgáltatásod vonzóvá tenni, de az írás sosem volt az erősséged.

Mi megtesszük helyetted: meggyőzünk másokat arról, hogy jó vagy abban, amit csinálsz! Közérthetővé és vonzóvá tesszük szolgáltatásod.

 

„Jól hangzik, de miért van nekem erre szükségem? Szöveget én is tudok írni!”…Valóban?

 

Nincs jó honlap meggyőző szöveg nélkül - Vevőcsábító szövegek írása

Hiába két azonos szolgáltatást kínáló honlap, ha az egyik érthető módon, és meggyőzés technikáját alkalmazva adja tudtára az olvasónak a kínált előnyöket, megoldásokat; a másik csupán információt ír le, vagy a szakmája szakzsargon nyelvén fejezi ki magát. Egészen biztos, hogy az első lesz a nyerő.

 

Ügyfeleket, megrendelőket szeretnél?

Ha honlappal rendelkezel, a szövegírással vagy weboldal-szövegírással előbb vagy utóbb találkozni fogsz: honlap aloldalainak szövegezése, online hirdetések, hírlevelek, blogbejegyzések formájában. Azonban, ha nem vagy szövegíró, biztos lehetsz benne, hogy sok fejtörést fog okozni neked minden egyes szöveg megírása.

Honlapod olvasója nem ismer téged, sem a szolgáltatásod, annyit lát belőled, amennyit adsz magadból neki. Éppen úgy, mint az első randevúdon. A találkozás után ott a dilemma bennünk, vajon csörren-e legközelebb a telefon, vagy sem? Az első benyomás fontos! A meggyőző benyomáskeltés viszont nem könnyű feladat.

 

 

Ne ijeszd el a potenciális ügyfeleket, vevőket!

Unalmas, semmitmondó, vagy akár információszegény szövegekkel nem csak, hogy meggyőzni nem fogod tudni az olvasóidat, de még el is ijesztheted őket. Hiába vagy kiváló szakember, ha a szakterületedet senki sem érti, vagy külön értelmező szótár szükséges a megértéséhez; nem tudod közérthetővé tenni azt. Néhány másodperc, és már a versenytársad honlapját nézegetik.

 

Miben tudunk neked segíteni? – Weboldal-szövegírás

  • Weboldal szövegírás szolgáltatásunkkal olyan szövegeket írunk, mellyel megszerezzük látogatóid figyelmét. Olvasóid fejével gondolkodunk: lefordítjuk tevékenységedet egyszerű hétköznapi nyelvezetre.
  • Vonzóvá és közérthetővé tesszük szolgáltatásod, „közelebb hozzuk” olvasódat szakmádhoz, így számára is érthetővé válik, miért van szüksége éppen rád, és nem a konkurenciára!
  • Vállalkozásodat agresszív és rámenős marketing „duma” nélkül reklámozzuk kreatív weboldal szövegírás formájában.
  • Olyan weboldal szöveget írunk neked, mellyel növeljük honlapod esélyét a keresőkben való előkelő szereplésének. Manapság mindenki keresi a válaszokat, mi segítünk, hogy a válaszokat nálad találják meg.
  • Olyan szöveget írunk, mely szakmailag is megállja a helyét, a „szakmai tudásod” méltón fogja tükrözni.

 

Rendelj tőlünk szöveget még ma, hogy ne a szövegen múljon minden! Mire ügyelj a weboldalszövegírás-rendelésnél? Tanácsainkból megtudhatod.

 

Friss Bejegyzések

Kapcsolat

Márk Marketing Kft.
2314 Halásztelek, Diófasor utca 108.
E-mail: 

Adószám: 14917363-2-13
Cégjegyzékszám: 13 09 197431
Bankszámlaszám:
11600006-00000000-37484785 Erste Bank

Közösség