Mark Marketing Logo
kommunikálj kreatívan
Kérdésed van?
Írj vagy hívj bátran!
telefon: +3630 952 8932

Webáruház-készítés – Okos lépések már a kezdetektől

„Van egy webáruházam, még azt se állíthatom, hogy igénytelen termékeket árulok, az árfekvésük is elfogadható. Egy problémám van: nincsenek vevők!”

Ez minden webáruház-tulajdonos rémálma.

 

Te is webáruház nyitásán gondolkodsz, mert manapság egyre felkapottabb és könnyebb, mint egy valódi boltot megnyitni?

Nos,...korántsem olyan könnyű, mint elsőre gondolnád. Az elején elkövetett hibák, pedig később szinte lehetetlen javításokat eredményeznek. Vagy esetleg nagyobb költségbe fog kerülni a számodra, azok korrigálása, amennyiben egyáltalán lehetséges!

Szeretnéd, ha webáruházad elindulását követően és a távoli jövőben is eredményeket, és vásárlókat hozzon a számodra? Bízd ránk webáruházad elkészítését, hogy eredményesen tudj online értékesíteni!

 

Milyen tényezőkkel számolj, ha webáruház-készítésében gondolkodsz?

Webáruház-készítés – kosár iconA webáruházad nyitásakor nem csak jogi szempontokat kell figyelembe venned, a megfelelő papírok, a kiváló termékek megléte még csak a kezdet. A webáruházad megalkotása a nagyobb feladat, hogyan is kezdj neki?

Az online vásárlás és értékesítés egyre ismertebb és felkapottabb, és jóval kevesebb előítélet van a társadalomban vele szemben, mint évekkel ezelőtt. Annyira népszerű, hogy már a multik is beléptek az online kereskedelemmel foglalkozók körébe. Éppen ezért is fontos, hogy webáruházad ne csak esztétikailag legyen vonzó, kiváló és jó árfekvésű termékekkel, de rád is találjanak a vevőid. Ha egy szűk sikátor egyik lyukában egy pléd alól árulod a termékeidet, biztos lehetsz benne, hogy nem fognak megtalálni.

 

Ezért az egyik legfontosabb tényező a webáruház-készítés során: hogyan legyek szem előtt az Interneten?

Vevőid megtalálhatnak téged az Interneten, ha közvetlenül rád keresnek, mert halottak rólad; vagy más oldalakon keresgélve akadnak rá a honlapod linkjére; esetleg a közösségi médián keresztül és természetesen a Google-t használva juthatnak el hozzád. Olyan kifejezéseket begépelve a Google keresőmezőjébe, melyre a te honlapod adja meg a választ. Természetesen csak akkor, ha téged sorol a Google előre. Mi ebben tudunk neked segíteni webáruház-készítés szolgáltatásunkkal.

 

Webáruház-készítés – A kezdetektől ott vagyunk  

Webáruház-készítés munka része:

Webáruház-készítés – Tablet illusztráció

  • Az első lépés nem a domainválasztás, hanem a célcsoportod meghatározásának feladta lesz. Ez alapján fogsz tudni frappáns és sikeres domain nevet is választani. Kinek van szüksége a termékedre? Eláruljuk, biztosan nem mindenkinek.
  • Domainnév-választás. Segítünk a domainválasztásban, és a lefoglalásában is. Legyen jól megjegyezhető!
  • Kereső- és felhasználóbarát webáruház létrehozása. Logikai tervezés. Egy webáruháznál különösen fontos, hogy a keresőoptimalizálás irányelvei alapján készüljön el a menürendszer, az aloldalak, a keresőbarát url-ek, a webergónómia (oldal felépítése, struktúrája).
  • Hírlevél feliratkozás lehetőségét, a kapcsolati űrlapot, korlátlan számú statikus oldal létrehozását garantáljuk.
    Igény szerint hírlevél küldő rendszer, blogrendszer, termékslideshow megalkotása is a munkánk része.
  • Olyan egyedi design és arculat létrehozását visszük véghez, mely a vevő számára vonzó, és a termék eladását segíti.
  • Weboldaladra történő szöveg megírását vállaljuk.
  • A webáruházak mobil és táblagép kompatibilisek.

 


Önállóan szerkeszthető tartalom

Az általunk készített webáruházat önállóan is tudod majd szerkeszteni. Egy-egy újabb termék felvétele a termék palettádba nem okoz majd gondot a számodra. 

 

Hírlevél küldő rendszer létrehozása

Az érdeklődőkkel, a potenciális vásárlóiddal való folyamatosan kommunikálásra legegyszerűbb módszere a hírlevélküldő rendszer. Ennek kiépítését igény szerint vállaljuk. 

 

Facebook oldal

Egyedi Facebook oldal létrehozása vállalkozásod, webáruházad számára a közösségi médiában történő szereplését segíti elő.

 

Jól működő webáruházra vágysz? Kérd webáruház-készítés csomagunkat! Rendeld meg itt.

 

 

 

Friss Bejegyzések

Kapcsolat

Márk Marketing Kft.
2314 Halásztelek, Diófasor utca 108.
E-mail: 

Adószám: 14917363-2-13
Cégjegyzékszám: 13 09 197431
Bankszámlaszám:
11600006-00000000-37484785 Erste Bank

Közösség