Mark Marketing Logo
kommunikálj kreatívan
Kérdésed van?
Írj vagy hívj bátran!
telefon: +3630 952 8932

Videógyártás

Vírusmarketing

Nyomulj gerilla módjára saját vírusoddal!

Kaptál már ismerőstől „vicces videót”, vagy épp „megható képkockákat” tartalmazó linket? Hatott már rád úgy egy videó, hogy azonnal késztetést éreztél arra, hogy e-mailben továbbítsd, és másolatba rakd az e-mail listádon szereplők legalább felét? Ha válaszod igen; megnyugtatunk, nem abnormális jelenség ez, csak éppen te is benyeltél egy vírust! De vajon miként tudod ezt a jelenséget felhasználni, mint marketingeszközt saját vállalkozásodban?

 

Ami a hagyományos médiában nem működőképes, az interneten tarolni tud!

Az online közösség szokásait kihasználva könnyedebb stílusban, akár vicces vagy szarkasztikus megnyilvánulásokkal tudod saját márkanevedet, vagy céges szolgáltatásodat az emberek emlékezetébe vésni.

Mikor add a fejed vírusvideó készítésére? Mikor célravezető marketingeszközként használni?

Egy vírusvideó mindig szórakoztat, megnevetetett, netán sokkol, és felforgatja a napodat; azonban legfőbb célja, hogy a videóban szereplő termék, cég vagy szolgáltatás aktívan terjedjen. Egy jó vírusvideó eszköz lehet a kezedben, hogy terméked, céged összeforrjon az emberek elméjében a videóval. Így hiába az idő múlása, terméked vagy szolgáltatásod nem fog feledésbe merülni.

 

„Ragályos és fertőző” 

Egy vírusvideó képes rá, hogy néhány másodperc alatt felforgassa a napodat. Akár megnevetett, akár elgondolkodtat, vagy bogarat ültet a fejedbe; minden esetben felkavarja érzelmeidet. Hatással van rád.

 

Kinek ajánljuk?

Amennyiben a következő célok közül legalább egy neked is a birtokodban van, akkor egy vírusvideó kiváló marketing eszköz a számodra:

- Márkádat építenéd, vagy már meglévő márkád ismeretségét növelnéd.
- Céged, illetve vállalkozásod „elbírja” a vírusvideók stílusát, nem áll tőled távol, valamint célcsoportod számára sem jelent megrökönyödést.
- Új terméket dobnál a piacra, és az elején szeretnéd, ha mindenki az emlékezetébe vésné.

 

Vírus-, image- és termékvideók előnyei

A vírus-, image- és termékvideók akkor hatásosak, ha jól meg vannak fogalmazva és erős koncepció áll mögöttük. Előnyük, hogy az Interneten önálló életre kelnek. Az érdekesnek vélt tartalmakat az emberek továbbküldik, így a vírus terjed megállíthatatlanul. Az élmény, - mely arra ösztönzi őket, hogy megosszák azt ismerőseikkel, barátaikkal, munkatársaikkal- merész vagy akár provokatív is lehet.

 

Miért jó neked a vírusvideó? - Költséghatékony és gyors terjesztést biztosít

  • A vírusvideók, mint reklámeszközök minimális kiadást jelentenek a számodra. Túlnyomórészt az elkészítésük és elindításuk jelenthet költséget, a terjesztésük azonban semmilyen kiadással nem jár. Ugyanis ezt az online közösség elvégzi helyetted. A közösségi média és a videómegosztók tökéletes „vírushordozók”.
  • Több ezer ember elérésére van lehetőség, viszonylag rövid időn belül. Az online média „melléktermékei”, azaz az interakciók miatt (like, komment) reklámod még intenzívebb lehet.
  • Az imagevideókkal bemutathatod céged arculatát, tevékenységedet.
  • Termékvideóddal a potenciális vásárlókat hozhatod közelebb termékedhez, akár viccesebb megközelítésből. Annak jellemzőit, előnyeit sokkal könnyebben hozhatod a tudomásukra, mint más eszközökkel.

 

Rendelj tőlünk vírusvideót, és legyen neked is saját vírusod! +3630 952 8932

Van már saját honlapod? Olyan, ami nem unalmas?
Weboldal készítés oldalunkon megtudhatod, miért van neked is szükséged rá.

Friss Bejegyzések

Kapcsolat

Márk Marketing Kft.
2314 Halásztelek, Diófasor utca 108.
E-mail: 

Adószám: 14917363-2-13
Cégjegyzékszám: 13 09 197431
Bankszámlaszám:
11600006-00000000-37484785 Erste Bank

Közösség