Mark Marketing Logo
kommunikálj kreatívan
Kérdésed van?
Írj vagy hívj bátran!
telefon: +3630 952 8932

Milyen szövegeket rendelhetsz?

Szövegírás ajánlatok

Úgy gondolod, hogy nem egy nagydumás marketingszövegre van szükséged, hanem egy hasznavehető és eredményeket hozó szövegre, mely elnyeri tetszését az olvasóknak és még szakmailag is megállja a helyét? 

 

Nincs időm!

Cégvezetőként, vagy akár kezdő vállalkozóként tisztában vagy vele, hogy sok minden múlik egy jól vagy rosszul megírt szövegen, de nincs időd a marketingre, az írásra?

 

„Ej, ráérünk arra még!”

A marketingszövegek, a hirdetések, vagy akár saját honlapod szövegének megírása csak púp a hátadon, és inkább Pató Pálhoz hasonlóan újra elnapolod a feladatot?
Pedig hidd el, a halogatással és az utolsó pillanatban összedobott anyagokkal nem fog üzeneted hatásosan eljutni a célcsoportodhoz, és több kiadásba kerülnek, mint amilyen hasznot hoznak!

 

Mit javaslunk Neked?

Sózd ránk nyugodtan a problémádat, és válaszd a kényelmesebb megoldást! Miben tudunk segítségedre lenni?

 

Webszövegírás:

„A honlapom úgy jó, ahogy van! Csak a keresőoptimalizálásra szeretnék hangsúlyt fektetni, másra nincs szükségem!”

Ki kell, hogy ábrándítsunk. Honlapod hiába lesz elől a keresőkben, ha a honlapodra érkező látogató jobban elunja magát, mint egy kvantumfizika előadáson. Ha nem a cselekvésre, hanem a mielőbbi alvásra sarkallja, a weboldaladon található szöveg nem érte el a célját!

A honlapodra érkezők számának növelése mellett szükséges, hogy minőségi tartalommal győzd meg az olvasót, hogy érdemes veled üzletet kötni, vagy tőled vásárolni. Ebben segítünk mi. Miért jó neked?

- Olyan szöveget írunk honlapodra, melynek köszönhetően az olvasó megoldást talál a problémájára.
- Keresőbarát szöveg formájában az írt szövegek relevánsak lesznek a tevékenységed kulcsszavaira, így a keresőkben elért előkelőbb eredmények esélyét növeli.
- Cselekvésre serkentik az olvasót.
- Szakmailag is megállják a helyüket.

 

Mennyibe kerül ez neked?

Rendelj webszöveget honlapodra, hogy vevőid benned lássák a megoldást problémájukra! Rendeld meg itt.

 

Cégbemutatkozó - Ütős cégismertető 

Bizonyára neked is szegezték már a kérdést: Mivel foglalkozol? Mit kell tudni a vállalkozásodról? Te pedig büszkén ecsetelted, hogy immáron több éve, vagy évtizede vagy jelen a piacon, ilyen és ilyen termékeket értékesítesz, vagy édesapádtól örökölted a céget és családi vállalkozásként mennyire büszke vagy rá.

A „tipikusság” csapdája

A cégbemutatkozók tipikus csapdája, hogy a cégről adnak alapvető információkat, azonban ezen információk nem az ügyfél szemszögéből vannak megközelítve. Nem arra fókuszálnak, hogy az ügyfél, a vásárló számára milyen hasznot, megoldást nyújt a cég szolgáltatása, melyet akár több éves tapasztalattal végeznek.

Ráadásul a cégismertetők nagyobbik része, ha egyszer elkészül, sosem változik meg. Megkövült céges információk, melyek az idők során korántsem naprakész információt hordoznak a cégről. Pedig egy cégismertetőnek hasznát veszed egy tárgyaláson vagy egy ajánlat mellé csatolva egy e-mailben.

 

... akkor milyet? Milyen cégismertetőt írunk neked?

Olyan szöveget kapsz tőlünk, mely céged által nyújtott szolgáltatást a célcsoport szemszögéből közelíti meg, a célcsoport problémáját átérezve mutatjuk be „neki” cégedet, mint a lehető legjobb megoldást.

  • Szolgáltatásod, termékeid felsorolásánál is a számukra fontos jellemzőket emeljük ki.
  • Referenciamunkáid felsorolásánál unalmas kivitelezés helyett érdekes leírásokkal szemléltetjük, milyen megoldásokat, sikereket jelentet céged szolgáltatása ügyfeleid, vásárlóid számára.
  • A cégbemutatkozó terjedelme ált. 1-3 db A4-es oldal.

Mennyibe kerül?

Legyen tarsolyodban egy frappáns cégbemutatkozó, mely tömör, de bemutatja céged szolgáltatását. Rendeld meg most!

 

Marketingszövegek, Szlogenírás, Hírlevél anyag, Termékreklám

„Ez betalált”!

Nincs időd a marketingre, a szövegírásra pedig még annyi se? Pedig hatásos szöveg nélkül nincs jó marketing. Jó marketing nélkül pedig potenciális vevőktől esel el. Elmaradt sikerednek a titkát nem biztos, hogy a termékeidben, vagy az áraidban kell keresni. Lehetséges, hogy csak a kommunikációddal van a gond!

Ma már elkerülhetetlen a kiváló és minőségi tartalmak megalkotása a célcsoport felé való kommunikációban.

„Ez pont olyan, amilyent szerettem volna!”

Ha vásárlókat szeretnél a honlapodra, hírlevelet küldenél ki, de nem tudod, miként fogalmazd meg; esetleg egy kiváló szlogenre vágysz, mely nem erőltetett, és az utolsó pillanatban kitalált megoldásként született; akkor használd ki a marketing-szövegírás előnyeit! Kommunikálj tudatosan a célcsoportoddal! Rendelj hatékony marketingszöveget!

Kérj Ajánlatot

 

Hogyan rendelj tőlünk szöveget? Tanácsainkkal segítünk neked, itt olvashatsz róla . Rendelj tőlünk szöveget még ma! Milyen hasznot hoz neked egy jól megfogalmazott szöveg? Weboldal szövegírás oldalunkon megtudhatod.

 

Friss Bejegyzések

Kapcsolat

Márk Marketing Kft.
2314 Halásztelek, Diófasor utca 108.
E-mail: 

Adószám: 14917363-2-13
Cégjegyzékszám: 13 09 197431
Bankszámlaszám:
11600006-00000000-37484785 Erste Bank

Közösség