Mark Marketing Logo
kommunikálj kreatívan
Kérdésed van?
Írj vagy hívj bátran!
telefon: +3630 952 8932

Keresőoptimalizálás

Célozd meg a Google első oldalát!

Felmerült már benned, hogy jelenleg havonta akár több potenciális ügyfél találkozik online a konkurenciával, mert őket előbb megtalálják, mint téged? Hiába van jó terméked vagy kiváló szolgáltatásod, ha annak híre nem jut el az emberekhez! Hogyan lehetséges ez?

Mai felgyorsult világunkban nem ér rá senki órákon keresztül keresni egy választ egy kérdésre, megoldást találni egy problémára. A válasz tegnapra kell! Így az emberek a leggyorsabb eszközhöz nyúlnak, ha vízvezeték-szerelőre van szükségük; ha nem tudják, hogy milyen fajta számítógépet vegyenek; vagy honnan szerezzenek be házi készítésű baracklekvárt.

 

A Google biztosan tudja a választ

A felmérések szerint a magyar netezők több, mint 90 %-a a Google-t használja keresésre: „a Google biztosan tudja kérdésünkre a választ!” Az első néhány találatot átnézve azonban a második vagy esetleg a harmadik oldalra a felhasználók 90%-a nem kattint át. Inkább módosít a keresési kifejezésen. 

 

Mit jelent ez a számodra?

Ha a Google első oldalán a vállalkozásodra releváns kifejezésekre a konkurenciád előnyös kínálata szerepel, valamint kedvező árai kecsegtetik az olvasókat; biztos lehetsz benne, hogy őket fogják megkeresni. 

 

 

Mi a megoldás? Ne hagyd figyelmen kívül a keresőoptimalizálást honlapod életében! Használd ki a Google-t!

Ha most tervezed, hogy belefogsz egy vállalkozásba és weboldalkészítésbe, vagy régi weboldaladat szeretnél népszerűbbé tenni; ha szeretnéd, hogy szem előtt lenne, akkor javítsd helyzetedet a keresőkben! Ugyanis ez az egyik legköltséghatékonyabb reklámja cégednek.

 

„Oké, ezt értem, de mi az a keresőoptimalizálás? Hogyan kerül be honlapom a Google-be?”

A keresőoptimalizálás elég megfoghatatlan és sokak számára átláthatatlan téma. Éppen ezért sokan nem is használják ki az ebben rejlő lehetőségeket.

A Google egy meglehetősen bonyolult keresési algoritmus alapján rangsorolja a weboldalakat. Legfőbb célja, hogy a legrelevánsabb és leghasznosabb keresési találatokat biztosítsa a keresőnek. Ha valaki villanyszerelőt keres, ne uszodák elérhetőségeit kapja meg válaszként. A keresőoptimalizálás révén alkalmassá teheted honlapodat arra, hogy a lehető legjobb helyeken szerepeljen a Google organikus, azaz természetes (nem fizetett) találati listáján. Úgy, mint a lehető legjobb „válasz” egy kérdésre. 

 

Miért jó ez neked?

Honlapod nem csak létezni fog a világhálón, hanem látogatott honlap lesz. A lehető legjobb kulcsszavak, kifejezések kiválasztásával pedig weboldalad valóban „válasz” lesz azoknak, akik az általad nyújtott szolgáltatást keresik. Honlapodat éppen ezért a látogató számára kell készítened, minőségi tartalommal, keresőbarát felépítéssel.  

Mikor van szükséged a keresőoptimalizálásra?

 • Ha van egy szép és kiváló szolgáltatást nyújtó honlapod, de nem sikerül jó helyezést elérnie a Google keresőben.
 • Ha nem találnak meg a vállalkozásodra fontos és releváns kulcsszavakra, kifejezésekre a Google első három oldalán.
 • Ha szeretnéd, hogy weboldaladnak minél több minőségi látogatója legyen a Google-ből vagy a vállalkozásod témájához kapcsolódó oldalakról. Ha szeretnéd, hogy a látogatók valóban potenciális vásárlók és ügyfelek legyenek a megfelelő célcsoportból. 

 

Miben tudunk neked segíteni a keresőoptimalizálásban?

 • Legális eszközökkel visszük véghez weboldalad optimalizálását! A keresőoptimalizálásban tudni kell mit szabad és mit tilos, ugyanis egy rossz „mozdulat” akár a Google-ből való kizárással is együtt járhat. Ha neked nincs fölösleges időd arra, hogy beleásd magad a keresőoptimalizálás rejtelmeibe, a legjobb megoldás, ha ránk bízod.
 • Ellenőrizzüka weboldalad, hogy vajon mennyire keresőbarát felépítésű.
       -Url-ek és átirányítások ellenőrzése
       -kulcsszósűrűség és tartalom vizsgálata
       -weboldalra mutató linkek, hivatkozások vizsgálata
       -meta-adatok ellenőrzése
 • A keresőoptimalizálás során segítünk kiválasztani azokat a kulcsszavakat, melyekre a valós fizető látogatók jönnek.
 • Megfelelő szöveggel látjuk el weboldalad, mely kulcsszóorientált, információgazdag, és az olvasó számára értékes és minőségi tartalommal bír.
 • Keresőbarát programozási megoldásokat biztosítunk. Sok múlik ezen.
 • Felhasználóbarát, jól átlátható menüstruktúrát hozunk létre honlapodon.
 • Linképítés: A link-gyűjteményekben rejlő lehetőségeket kihasználva folyamatosan hasznos hivatkozásokat hozunk létre honlapodra. Az oldaladra mutató linkek egy-egy szavazatként értékelendőek a Google szemében, melyet figyelembe vesz az adott kulcsszóra vonatkozó rangsor elkészítése során. A releváns és értékes hivatkozások „népszerűbbé” teszik honlapodat, és a Google számára értékesebb lesz.
 • Újonnan létrehozott honlap esetében segítünk a domain választásban, egy beszédes domain már a kezdetekben jó kiindulást biztosít.

 

A keresőoptimalizálással stabil helyezést tudsz biztosítani akár hosszútávon weboldaladnak! Azonban a  keresőoptimalizálásabban az esetben sikeres, amennyiben a weboldalad felépítése alkalmas erre. Egy weboldal létrehozásakor sokan nem gondolnak a keresőbarát felépítésre, ezért is szükséges, hogy weboldalad optimalizálása egy alapos vizsgálattal kezdődjön meg!

Az emberek keresnek és találnak, méghozzá a lehető leggyorsabb eszközt, a Google-t használva! Éppen ezért legyen weboldalad a vállalkozásodra releváns kulcsszavakra az elsők között a Google oldalán a keresőoptimalizálás segítségével! Keress minket! Árainkat megtekintheted itt. 

 

Google első oldala csomag

Miért jó neked?

Az Interneten történő keresési szokásokat figyelembe véve a Google tarol hazánkban. Abban az esetben, ha gyorsan szeretnénk valamilyen kérdésre választ kapni, vagy szükségünk van egy szolgáltatásra, az esetek 97 %-ban a Google-t hívjuk segítségül. Szeretnéd, ha az általad nyújtott szolgáltatást kereső személyek a te weboldaladra jutnának el? Ebben segít a Google első oldala csomagszolgáltatásunk.
A te szolgáltatásodra jellemző kifejezésekre, kulcsszavakra hányadik oldalon jön fel weboldalad a Google találati listáján? Az emberek 90 %-a nem kattint át a második oldalra, hanem inkább módosít a keresési kifejezésén. Ezért legyél az elsők között a Google oldalán!

Friss Bejegyzések

Kapcsolat

Márk Marketing Kft.
2314 Halásztelek, Diófasor utca 108.
E-mail: 

Adószám: 14917363-2-13
Cégjegyzékszám: 13 09 197431
Bankszámlaszám:
11600006-00000000-37484785 Erste Bank

Közösség