Mark Marketing Logo
kommunikálj kreatívan
Kérdésed van?
Írj vagy hívj bátran!
telefon: +3630 952 8932

Akik Vagyunk

Miért pont mi?

Értékes és jó minőségű szolgáltatást nyújtasz már több éve. Szakterületed kiváló szakértője vagy, de mégsem mennek úgy a dolgok, ahogy kellene. Esetleg most indítottál útjára egy vállalkozást, melyet már évek óta terveztél és szeretnéd, ha rólad beszélnének az emberek.

…Kreatív ötletekre van szükséged; egy jó honlapra, egyéni arculatra, egyedi és értékes tartalmakra vágysz, melyekkel termékedet és szolgáltatásodat ötletes és egyedi módon mutathatod be. Keresőbarát weboldalra és szövegekre áhítozol, mellyel ügyfeleket szerezhetsz; szeretnéd növelni weboldalad konverzióját. Ugye emiatt vagy itt?

Ezért vagyunk mi!

Neked van egy szolgáltatásod, egy terméked, egy vállalkozásod… a többit mi adjuk!

 

Miért csináljuk?

Mert szeretjük csinálni. Persze, persze ennél többről van szó. Az is benne van, hogy szeretjük a kihívásokat.
Segíteni szeretnénk neked, aki elveszett vagy a marketing világában. De tisztában vagy vele, hogy sok minden múlik egy honlapon és a marketingszövegeken - valamint eszközökön, de nincs rá időd, vagy nem tudod pontosan, milyen eszközökkel valósítsd meg céljaidat. Csak nyűg és verejték a számodra.
Segíteni szeretnénk neked, aki nem érted miért van szükség marketingre, hogy megértsd a fontosságát. Sőt, segítünk azt eredményesen használni.
Munkánk célja, hogy a nagy vállalkozások mellett kis- és mikrovállalkozásként is hallathasd a hangod, versenyben maradhass.

tiborkep1

Márk Tibor

„A Márk Marketing Kft. ügyvezetőjeként fontosnak tartom az őszinte, és mellébeszélés nélküli kommunikációt. A tárgyalások során mindig igyekszem kizökkenteni az ügyfeleket a csendes „állóvízből”.

Fiatalos szemléletű csapatom fontosnak tartja a legfrissebb trendek követését, hogy ügyfeleink maradéktalanul kihasználhassák az Internet nyújtotta lehetőségeket. Meggyőződésünk, hogy egy üzlet akkor nyereséges igazán, ha mindkét fél számára 50-50%-ban hasznos, és a kölcsönösség elvén alapszik.

 

Miért vagyunk Neked a „nagy Ő”?

Ha súlyos teherként nyomja válladat vállalkozásod sikerének elérése…

Megírjuk vevőszerző webszövegeidet, cégbemutatkozó anyagodat. Úgy tálaljuk szolgáltatásodat, hogy attól a konkurencia is leizzad. Tapasztaltak vagyunk kulcsszó-optimalizált szövegek, cikkek írásában; honlapszövegek, hírlevelek, marketing anyagok, szlogenek megírásában.

A feliratkozói aktivitás kiváltása érdekében a klasszikus feliratkozói lehetőség kihasználásával 10.000 e-mail feliratkozót is gyűjtöttünk már össze egy 4 hetes kampány keretében. Banner kampányok kivitelezésében is otthon vagyunk.

2009 óta több mint 100 látogatott honlap létrehozása (köztük webáruházak) áll mögöttünk.

Nagyobb projektek, promóciók esetében karöltve dolgozunk együtt sajtó-, PR-, hírügynökséggel.

Nem csak a hazai, de a külföldi piacon is értünk el sikereket: több weboldal (http://www.denisdental.com/ ) birtokol előkelő pozíciókat a Google.at, Google.com és Google.de oldalakon. De norvég és dán nyelvű weboldal is készült már el kezünk munkája révén.

 

 

A Csapat, aki érted dolgozik

Fiatalos lendülettel rendelkező csapatunk egy-egy összetett feladat megoldásakor az adott terület „embereivel” dolgozik együtt. Közös munkánk adja az átfogó és egységes szakértelmet. Mit is jelent ez?

Van köztünk igazi „kocka”, aki mindig otthon van a weboldallal kapcsolatos trükköket illetően. Otthonosan mozog a keresőoptimalizálásban, a weboldalak felépítésében. Olyan, aki mindig tudja, mit beszél, bár néha csak ő érti azt.

Van egy igazi proaktív személyiségünk, aki alaposan beleásta magát a marketing világába; eddigi tapasztalataiban és munkáiban szerzett kreatív látásmódja mindig ötletek megvalósítására sarkallja. Olyan „aktivistánk”, akinek ha billentyűzet akad a kezébe, akkor garantáltan valami új születésének lehetünk tanúi. Szereti a nyüzsgést, és a teljesen egyszerű és hétköznapi témákat is új látásmóddal közelíti meg.

Csapatunk különleges igények esetén, szövegíró partnerrel is együttműködik.
Örömünkre szolgál, hogy ebben a vonatkozásban igénybe vehetjük Pajor Tamásnak, a modern magyar nyelvi kultúra egyik kiváló művelőjének segítségét, akinek kifejezésmódja és szállóigéi sokak számára ismertek

„Három honlapra is szükségem volt, méghozzá egyszerre. Rövid időn belül gyorsan, és pontosan készítették el, ami nem ment a minőség rovására. Hálás vagyok rugalmas munkavégzésetekért és a megbízhatóságotokért. A honlapomról elmondhatom, hogy naprakész és sűrűn látogatott weboldal. A keresőoptimalizálásra is hangsúlyt fektettetek, és emiatt a Google első oldalán található a sűrűn keresett szavakra.”

Balogh Adry
Kalocsastyle

http://www.kalocsastyle.com/

 

Miért bízz meg bennünk?

A lehető legjobb tudásunk alapján végezzük el munkánkat, szem előtt tartva ügyfeleink „szívükben” megalkotott képet vállalkozásukról. Ügyelünk arra, hogy jól érezzük magunkat a munkánk végzése során, hogy szeressük csinálni, amit csinálunk. Mi a hétfőket is szeretjük. Úgy véljük egymást megbecsülve jó csapatot alkothatunk. Mi összetartozunk. Ha netán problémával szembesülünk, sosem „lövünk a futárra”. Törekszünk arra, hogy az általunk elvégzett munkák legyenek egyre jobbak és jobbak; a felhalmozott tudás és korábbi projektek tapasztalatai alapján pedig mindig tudjunk újat tanulni.

Hisszük, hogy egy kiváló weboldal, megfelelő és célcsoportja orientált webszöveggel, a keresőben elért kiváló helyezéssel egy cég legjobb reklámja.

Ha nem mindegy neked, hogy mit gondolnak cégedről, és milyen első benyomást jelentesz a vevőidnek, akkor, hívj bennünket, vagy írj nekünk! Ráncba szedjük vállalkozásodat!

Többet szeretnél tudni rólunk? Ismerj meg bennünket! A Rólunk mondták oldalon megtekintheted, „miket hordanak össze rólunk”, és mely munkáinkra vagyunk büszkék.

 

 

Friss Bejegyzések

Kapcsolat

Márk Marketing Kft.
2314 Halásztelek, Diófasor utca 108.
E-mail: 

Adószám: 14917363-2-13
Cégjegyzékszám: 13 09 197431
Bankszámlaszám:
11600006-00000000-37484785 Erste Bank

Közösség